15 de och 16 de Nov 2008.

S.k. Santa Ana vindar orsakade bränder och elände i våra trakter och förstörde hela livet för tiotusentals människor runt omkring oss. Vår familj hade tur att inte drabbas, fast vi hade packat och var beredda att sticka

med kort varsel men slapp det och satt istället och såg på TV hur hemskt andra hade det. Rita fick utrymma och dök upp här på eftermiddagen med sin katt och hade tur så hon kom just när vi lagade middag och var

lite upprörd naturigtvis. Efter ett glas vin lugnade hon ner sig och sedan satt vi och tittade på TV (De körde utan reklam hela tiden!) Det brann otrevligt nära runt omkring oss. Stefan fick också utrymma för han bor nära Rita. Senare visade sig att båda deras hus hade klarat sig men det hade varit nära.Vi turades om att vaka genom natten, ifall vi också skulle utrymma men slapp det. Elden är norr om oss just nu och hotar Diamond Bar och luften är full av rök här hos oss. Rita låg över här men fick klartecken i eftermiddag att åka hem så hon gjorde det, så det har lugnat sig här men de kommer inte att ha det under kontroll förrän i mitten av kommande vecka. Los Angeles hade de ännu värre och på ett ställe brann över 500 “mobil homes” ner och där letar de nu efter innnebrända. I våra trakter har det inte rapporterats några omkomna i alla fall. Det är Söndag kväll nu och imorgon är Quinn ledig för det som har hänt. Det är fortvarande väldigt mycket rök i luften och anses hälsofarligt för barn. Bränder är ju naturligt här vissa årstider så man får väl leva med dem och jordbävningarna får man på köpet. Så är det. Punt och slut.